Batkon Batarya Teknoloji Zirvesinde

PiLDER (Pil, Batarya Üreticileri ve Tedarikçileri Derneği) tarafından 8’incisi ve bu yıl ilk defa zirve formatında düzenlenecek olan Batarya Teknolojileri Zirvesi Türkiye’den ve uluslararası sektör temsilcilerinin katılımıyla 22-23 Kasım tarihlerinde Bilişim Vadisi’nde gerçekleşecek.

Zirvede, Batarya Teknolojileri ve Geleceği, Batarya Yönetim Sistemleri ve Uygulamaları, Batarya Sertifikasyonu ve Güvenliği, Batarya İkincil Kullanımı ve Geri Dönüşümü konuları sektör liderleri ve deneyimli konuşmacıları tarafından ele alınacak.

ICU Girişim iştiraklerinden ve enerji depolama sistemleri için elektronik donanım ve gömülü yazılım tasarımına odaklanan bir Ar-Ge şirketi olan BATKON Batarya Kontrol Teknolojileri A.Ş. enerji depolama alanındaki en yeni çözümlerini ve yeniliklerini paylaşmak için zirvede katılımcılar ile buluşacak.

Aynı zamanda Zirve Organizasyon Komitesi Başkanı olan, BATKON Batarya Kontrol Teknolojileri A.Ş’den İlker AYDIN, ‘ Batarya Yönetim Sistemleri ‘ üzerine bir konuşma gerçekleştirecek.

Zirve programı ve diğer detaylar için https://www.battery-technologies-summit.com/

Diğer Bloglar

2023 Yılın Start Up’ı Laska Technology

ICU Girişim iştiraklerinden Laska Technology, Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından 2023 Yılın Start Up’ı ödülüne layık görüldü. Sürdürülebilirlik Akademisi, değişim ve dönüşümü teşvik etmek, kurumların ekonomik, çevresel

Batkon Batarya Teknoloji Zirvesinde

PiLDER (Pil, Batarya Üreticileri ve Tedarikçileri Derneği) tarafından 8’incisi ve bu yıl ilk defa zirve formatında düzenlenecek olan Batarya Teknolojileri Zirvesi Türkiye’den ve uluslararası sektör

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.